00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


RAF Training naar WK HYROX in Nice!

Voor het 3e jaar op rij heeft Rafael zich in de dubbelcategorie weten te kwalificeren voor het WK HYROX. Dit WK zal plaatsvinden op zaterdag 7/8/9 juni 2024 en trekt meer dan 2.500 atleten van over de hele wereld.

Het duo Eline & Rafael gaat samen met een aantal andere Utrechtse atleten Nederland vertegenwoordigen. In de tussentijd wordt er hard getraind om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen. Het doel: podiumplekken veroveren!

HYROX Training

NIEUW bij RAF Training: HYROX training. Ken jij het al?

HYROX is een mix van hardlopen en crossfit en valt hiermee in de categorie 'fitness'. Jarenlang was er geen meetbare competitie voor zij die fitness als hun 'sport' beschouwen, maar daar brengt HYROX nu verandering in. HYROX geeft fitness liefhebbers een concreet doel, namelijk: zo snel mogelijk een volledige HYROX sessie afronden (op een van de events).

Ben jij een hardloper en toe aan een nieuwe sportieve uitdaging?? Of fitness liefhebber zonder ervaring met hardlopen? Geen probleem, HYROX training is er voor iedereen.

Laat je naast je huidige training extra uitdagen door een HYROX training en word all-round super fit!
De trainingen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven. Neem contact op voor meer informatie.

HYROX Training bij RAF Training

Wat uniek is aan het aanbod van RAF Training is dat je daadwerkelijk álle onderdelen van het HYROX programma kunt beoefenen onder professionele begeleiding. Zowel binnen in onze PT studio in Utrecht, als buiten op een gewenste locatie.

Wanneer jij er helemaal klaar voor bent kun je je opgeven voor een van de vele HYROX events in Nederland. Mooi meegenomen: door ons samenwerkingsverband met HYROX Nederland regelen wij jouw entreeticket voor een gereduceerd tarief!

Kortom, ben jij toe aan een echte uitdaging? Wil je sterker, sneller & fitter worden? Meld je dan nu aan voor onze HYROX training!

Wil je zeker weten of HYROX bij jou past? Neem gerust contact met ons op!