Looptraining Hockey

Ben je op zoek naar looptraining op het gebied van hockey voor jezelf, of voor een hockeyclub? Dan ben je bij RAF Training aan het juiste adres.

RAF Training biedt kwalitatieve loop- en conditietrainingen voor hockeyers onder begeleiding van gespecialiseerde trainers. Tijdens de training richten wij ons op de volgende vier aspecten:

• Verbeteren van het voetenwerk
• Versterken van de core
• Werken aan kracht, conditie en wendbaarheid
• En dat alles proberen we ook nog eens zo leuk mogelijk te maken!

Wij bieden niet enkel personal training, maar komen ook graag langs op de club voor een aantal clinics of voor een heel seizoen.


 

Onze looptrainingen

Momenteel houden wij ons bezig met verschillende type looptraining bij meerdere hockeyverenigingen binnen ons verzorgingsgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Deze trainingen bieden wij aan voor zowel senioren- als jeugdleden. Hierin maken wij uiteraard onderscheid tussen trainingen voor de breedte- en eerstelijnsteams.

Bij onze looptrainingen ligt de focus op ‘technisch’ beter leren lopen en je lichaam beter onder controle leren krijgen. Dit doen wij onder andere door middel van oefeningen met een loopladder of balansbal, maar dat kan ook door workouts op muziek.
Tevens kunnen wij met video opnames een loopanalyse maken, op deze manier kunnen we nog specialistischer te werk gaan.
 

Waarom RAF Training?

RAF Training staat voor Running, Agility & Fitness, de drie categorieën waar wij ons op richten. Deze drie categorieën vormen samen de ideale loop- of conditietraining met gegarandeerd resultaat.

Running – binnen deze categorie kijken we naar de looptechniek, houding en conditie van de hockeyer. Denk hierbij aan oefeningen met de loopladder, maar ook aan specifieke training gericht op de loophouding in zijn geheel.

Agility – binnen de categorie agility gaan we werken aan het snel kunnen draaien, wenden en keren. Bij wendbaarheid komt lichtvoetigheid kijken, maar ook een sterke core.

Fitness – tot slot, fitness. Hierbij draait het om het sterker maken van het gehele lijf. Dit is een belangrijke aanvulling om tot een optimaal resultaat te komen met de looptraining.

Wil je meer informatie, of een afspraak maken? Neem contact met ons op!