Looptraining Voetbal


Ben je op zoek naar looptraining op het gebied van voetbal? Dan ben je bij RAF Training aan het juiste adres. RAF Training biedt kwalitatieve loop- en conditietrainingen voor voetbalspelers onder begeleiding van gespecialiseerde trainers.

Momenteel trainen wij onder andere (jeugd)spelers van FC Utrecht, AZ en Ajax, maar recreatieve voetballers zijn uiteraard meer dan welkom.

Tijdens de training richten wij ons op de volgende vier aspecten:

• Verbeteren van het voetenwerk
• Versterken van de core
• Werken aan kracht, conditie en wendbaarheid
• En dat alles proberen we ook nog eens zo leuk mogelijk te maken!

Naast personal training, komen wij ook graag langs op de club voor loop- en conditietrainingen in de vorm van clinics, of gedurende een heel seizoen.

Onze looptrainingen

Onze looptrainingen zijn er voor alle leeftijden/niveaus en worden gegeven binnen ons verzorgingsgebied tussen Utrecht en Amsterdam (op aanvraag zijn andere plaatsen en regio’s ook mogelijk, zo zijn wij ook actief in Zeist).

Wij werken onder andere aan de loophouding en looptechniek van de voetballer. Door middel van videoanalyses tijdens de trainingen, kan de speler een beter inzicht krijgen in zijn manier van bewegen. We gaan hier samen mee aan de slag en zien veelal na een aantal weken zichtbare verbeteringen.

Momenteel richten wij ons voornamelijk op 1 op 1 training met jeugdspelers, maar we bieden ook trainingen aan voor kleine groepen, of zelfs hele teams.

Toch liever een conditietraining? Ook dit is een van onze expertises. Deze bieden wij aan voor spelers vanaf 12 jaar.

Waarom RAF Training?

Klant is koning, daarom richten wij ons op alles waar jij aan wil werken. Al onze trainers zijn opgeleid als loop- én conditietrainer en beschikken over brede kennis binnen het vakgebied. Omdat de mogelijkheden zo groot zijn, geven we je graag een idee over hoe onze trainingen er per thema uit kunnen zien.

Running – binnen deze categorie draait het om alles wat met lopen te maken heeft. Denk hierbij aan loop coördinatie, loopscholing, loopanalyses (op video), balansoefeningen, conditietrainingen, etc.

Agility – binnen de categorie agility wordt er gewerkt aan de wendbaarheid van de voetballer. Denk hierbij aan zigzag parcours, snel draaien en keren. De benodigde spiergroepen worden bij dit onderdeel merkbaar versterkt.

Fitness – tot slot fitness, hierbij draait het om het in zijn geheel sterker maken van het lijf. Dit doen we op allerlei manieren: van krachttrainingen met gewichten tot work-outs op muziek.

Bovenstaande drie categorieën vormen samen de RAF Training.

Wil je meer informatie, of een afspraak maken? Neem contact met ons op!