Wat is RAF Training?

RAF Training staat voor Running, Agility & Fitness en is in 2019 opgericht door Rafael Bouts met als doel om fanatieke sporters een extra trainingsmogelijkheid te bieden om prestaties te verbeteren. De meeste sporters laten verbetermogelijkheden liggen op gebied van core, looptechniek, uithoudingsvermogen en explosiviteit. En daar ligt de kracht van RAF Training, die trainers in dienst heeft die op ál deze vlakken ervaren zijn. Zowel recreatieve sporters als (toekomstig) topsporters kunnen terecht bij RAF Training.

RAFAEL
BOUTS


In de jeugd doorliep Rafael de selectieteams bij hockeyvereniging S.V. Kampong. Ook heeft hij altijd fanatiek getennist en zaalvoetbal gespeeld. Naast het beoefenen van verschillende balsporten is hij op latere leeftijd begonnen met atletiek. Met succes, want tussen 2016 en 2020 nam Rafael steevast deel aan de Nederlandse kampioenschappen atletiek. Sinds 2021 beoefent hij een nieuwe sport: HYROX. Dit is de grootste indoor fitnessrace ter wereld en de afgelopen 2 jaar nam hij deel aan de wereldkampioenschappen waar hij 5e en 7e werd.

De combinatie van atletiek, HYROX, het beoefenen van meerdere balsporten én het behalen van diverse diploma's binnen de fitnessbranche hebben ervoor gezorgd dat Rafael zich inmiddels specialist mag noemen op het gebied van aanvullende trainingen voor balsporters en hardlopers.


JANINE
VERHAAR


Al vanaf haar 13e behoort Janine tot de Europese top op verschillende sprintonderdelen in de atletiek. Janine is een fanatiek en enthousiaste trainster voor jong en oud.

Door haar ervaringen in de sprintwereld is zij in staat om balsporters en hardlopers naar een hoger niveau te tillen door hen uit te dagen op onderdelen als explosiviteit, wendbaarheid en core. Daarnaast is zij gespecialiseerd bootcamptrainster. Door haar topsportmentaliteit weet zij het beste in sporters naar boven te halen en hen tot het uiterste te laten gaan.


MEZA
KABANYANE


Als sport- en bewegingswetenschapper heeft Meza wereldwijd gewerkt voor verschillende clubs en merken als Adidas en Nike.

Meza is gespecialiseerd in conditietrainingen voor balsporters en heeft onder andere zijn strepen verdiend bij Supersports FC, een professionele voetbalclub in Zuid-Afrika. Behalve het geven van trainingen, maakt Meza ook trainingsschema's op maat voor clubs die wél de trainers in huis hebben, maar de kennis van het periodiseren missen.


Floor
ten Brugge Cate


Floor is een fanatiek voetbalster bij DVSU in Lunetten. Daarnaast heeft ze trainerservaring met verschillende balsporten én is ze een fanatiek en enthousiast bootcampinstructrice.


Contact