Personal Training

Ben jij op zoek naar personal training in omgeving Utrecht? En wil je alleen - of samen met een (of meerdere) sportmaatje(s) - naar een doel toe werken? Dan ben je bij RAF Training aan het juiste adres. RAF Training biedt kwalitatieve en uitdagende persoonlijke trainingssessies aan onder begeleiding van gespecialiseerde trainers; bij jou thuis, buiten of binnen in onze gloednieuwe PT-studio gelegen in in Rijnvliet.
Deze locatie is goed bereikbaar vanuit omliggende wijken (zoals Oog In Al, Leidsche Rijn en Utrecht-Oost) en gemeenten (zoals Nieuwegein & Vleuten- De Meern). Kom je met de auto? Deze kan geheel gratis worden geparkeerd.

Onze focus binnen Personal Training

Onze voornaamste focus ligt op:
  • Het ondersteunen van sporters die een extra stap willen zetten ten behoeve van hun sport; zoals een hockeyer die sneller wil leren draaien en keren, of een voetballer die sneller wil leren sprinten.
  • Individuen die aan hun conditie of kracht willen werken door middel van conditietraining of krachttraining (onder persoonlijke begeleiding)
  • Individuen die aan hun gewicht willen werken (afvallen en/of spiermassa opbouwen)
Heb je andere wensen voor jouw ideale PT-sessie? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies & een trainingssessie afgestemd op jouw behoeften.

Waarom RAF Training?

Het zit hem al in de naam, RAF Training staat voor Running, Agility & Fitness; onze expertise gebieden. Onze trainers zijn op ál deze vlakken ervaren en zijn hierdoor zeer bekwaam om zowel recreatieve sporters als (toekomstige) topsporters te begeleiden.

Klant is koning, daarom richten wij ons op alles waar jij aan wil werken. Omdat de mogelijkheden zo groot zijn, geven we je graag een idee over hoe onze trainingen er per thema uit kunnen zien.

Running – Binnen het onderdeel 'Running' draait het om alles wat met lopen te maken heeft. Je kunt hierbij denken aan loopcoördinatie, loopscholing, loopanalyses, balansoefeningen, conditietrainingen, etc.

Agility – Wanneer we spreken over 'Agility' wordt er gekeken naar je algehele wendbaarheid; draaien, keren, enzovoort. Wanneer we de focus leggen op agility zou je onder andere kunnen denken aan zigzag parcours.

Fitness - Tot slot fitness, hierbij draait het om het in zijn geheel sterker maken van je lichaam. Dit doen wij op allerlei manieren; van krachttrainingen met gewichten tot work-outs op muziek.

Bovenstaande drie categorieën vormen samen de RAF Training.

Wil je meer informatie, of een afspraak maken?

Onze Personal Trainers


Personal Trainer Jesse – RAF Training

Jesse


Hoewel Jesse ooit is begonnen als fitnesstrainer, heeft hij zich inmiddels ruimschoots ontwikkeld tot 'body-weight-specialist'. Trainen met Jesse betekent dat je - naast krachttraining - jezelf ook verbeterd op gebied van balans en de samenwerking tussen 'body & mind'.
Personal Trainer Rafael Bouts – Raf Training

Rafael


Als loop- en conditietrainer werkt Rafael voornamelijk met balsporters en hardlopers. Zelf beoefent hij atletiek op nationaal niveau. Tevens heeft hij een uiteenlopende achtergrond in zowel hockey als voetbal. Momenteel traint Rafael onder andere jeugdspelers van Ajax, AZ, FC Utrecht en SV Kampong.
Personal Trainer Ramzi – RAF Training

Ramzi


Als kleine jongen was Ramzi altijd al bezig met sport. Zodra het kon haalde hij zijn papieren om als personal trainer aan de slag te gaan in een hoog aangeschreven gym in Amsterdam. Inmiddels is Ramzi uitgegroeid tot een all-round PT-er die evenveel voldoening haalt uit iemand die wilt afvallen of een voetballer die wendbaarder wilt worden.
Personal Trainer Zakia – RAF Training

Zakia


Als voormalig deelneemster aan fitnesswedstrijden weet Zakia als geen ander hoe je naar een doel toe kunt werken. Zakia is gespecialiseerd in het geven van krachttrainingen in combinatie met zeer gevarieerde schema's. Met haar enthousiasme en toewijding kan zij iedereen helpen om hun doel te bereiken.
Personal Trainer Floor – Raf Training

Floor


Bootcamps bij Floor zijn altijd een feestje. Met muziek, hoge intensiteit en veel focus op buik, billen en benen zijn ook haar personal trainingen een groot succes. Voor het kweken van een 'summerbody' ben je bij Floor aan het juiste adres!